joi, 14 aprilie 2011

Despre CeResAR


Bună ziua şi bine v-am găsit pe blogul proiectului CeResAR! 

 Mai întâi, aşa cum este şi politicos, voi începe prin a ne prezenta: suntem Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Slatina (ADDS, pe scurt) şi activăm în acest domeniu de aproximativ 10 ani. Care domeniu? Al ONG-urilor, şi punem accent pe dezvoltarea durabilă.

 Faptul că sunteţi prezent pe acest blog, ne intareste convingerea că sunteţi interesat de ceea ce se întâmplă în localitatea dumneavoastră, în mediul rural. Nici nu ne puteam bucura mai mult!

 Voi începe prin a vă spune 2-3 vorbe despre proiectul CeResAR:

În primul rând, este un proiect finanţat din fonduri europene, multi-regional, destinat tinerilor şomeri din mediul rural, dar nu numai, care vine în sprijinul acestora pentru a le dezvolta capacităţile antreprenoriale.

Regiunile vizate sunt: Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia şi Bucureşti-Ilfov.

Promovează sustenabilitatea zonelor rurale din regiunile de dezvoltare Sud-Vest, Sud, Bucureşti-Ilfov, prin implementarea de intervenţii locale integrate şi active, cu accent pe dezvoltarea afacerilor şi creşterea calităţii resurselor umane.



 Dacă v-am făcut curioşi, chiar şi puţin, vă invităm să faceţi parte din echipa noastră şi să vă implicaţi, alături de noi, în dezvoltarea zonei dumneavoastră!


Motto: " Că să schimbăm acum  întâia oară 
 Sapa-n condei şi brazda-n călimară "
                               Tudor Arghezi - Testament

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie informatia

Twitter Facebook